סדנת בישול, הכנת אלכוהול (רקיה) ואיסוף פטריות
/ מחיר לזוג
*המחיר לאדם לקבוצה של מינימום 4 אנשים
בולגריה מתאפיינת באיכות הירקות והפירות הצומחים בשטחה. באזורים הכפריים, כמעט בכל חצר מגדלים המקומיים את הירקות, את הפירות (ללא חומרי ריסוס) ואת בעלי החיים המשקיים. החיבור למדינה ולתושביה עובר דרך הקיבה - בסדנת בישול אוכל אותנטי, הכנת אלכוהול מקומי (רקיה) ואיסוף פטריות.
כחלק מהסדנה תאסוף ראשת הכפר (צצקה) את הירקות והפירות מגינתה. ביחד נכין ממולאים, ריבות וגבינות, ונאכל אותם בארוחת הצהריים בחדר האוכל שבמתחם. את האלכוהול נכין בביתו של וסיל השכן, מאגסים, תפוחים, שזיפים ודובדבנים (הכפר נמצא במרכז גידול הדובדבנים של בולגריה). את איסוף הפטריות נעשה בהתאם לעונות השנה, עם מדריך דובר עברית שזהו אחד מתחביביו.
היום כולל:
היום לא כולל:
- נצא בשעה 10:00 לאחר ארוחת בוקר
- נאכל ארוחת צהריים מהמאכלים שנכין ביחד
- לאחר ארוחת הצהריים נמשיך להכנת אלכוהול וחיפוש פטריות
מדיניות ביטולים: לאחר ההרשמה ניתן לבטל את ההזמנה ללא עלות עד 30 יום לפני מועד הטיול. ביטול לאחר
מכן ועד שבוע לפני היציאה יחויב בתשלום בגובה 50% ממחיר ההזמנה, ביטול לאחר מכן יחויב במחיר מלוא
ההזמנה.